top of page

Termeni si conditii

Conditii generale de utilizare a site-ului nenaevents.ro

Informatii despre nenaevents.ro

Magazinul online www.nenaevents.ro este deţinut de către S.C. NENA EVENTS SRL cu sediul in Str. Bradului nr. 16, Com. Cornetu, jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/4261/2016, CUI 36677557, tel: 0732 434 977, e-mail: contact@nenaevents.ro.

  1.  nenaevents.ro este un site web de comert electronic, care ofera spre vanzare aranjamente florale.

  2.  Utilizarea site-ului nenaevents.ro implica acceptarea din partea dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare, pe care va recomandam sa le parcurgeti cu atentie. Acestea sunt obligatorii pentru toti utilizatorii site-ului, fie ca sunt utilizatori inregistrati sau neinregistrati.

  3. Nerespectarea prezentilor termeni si conditii de utilizare atrage dupa sine suspendarea contului.

  4. S.C. NENA EVENTS SRL prin nenaevents.ro isi rezerva dreptul de a revizui prezentii Termeni si Conditii fara nici o notificare prealabila. Versiunea revizuita va fi intotdeauna disponibila pe site-ul nenaevents.ro, in sectiunea “Termeni si conditii”.


     2. Continutul site-ului si Proprietatea Intelectuala


2.1. Intregul continut precum si designul site-ului apartin in totalitate site-ului nenaevents.ro si implicit S.C. NENA EVENTS SRL. Potrivit legii 8/1996 privind protectia drepturilor de autor, folosirea fara acordul nenaevents.ro a oricaror elemente de continut sau design se predepseste conform legilor aflate in vigoare.
2.2. Prin continut si design se poate intelege: imagini, texte, texte grafice si elemente de grafica web, scripturi, programe, baze de date.
2.3 S.C. NENA EVENTS SRL ofera oricarui utilizator (inregistrat sau neinregistrat) acces limitat in magazinul sau online. Acest acces nu da dreptul niciunui utilizator de a modifica, descarca, copia, reproduce partial sau integral continutul site-ului.
2.4. S.C. NENA EVENTS SRL accepta, totusi, trimiterea de legaturi externe catre magazinul sau, numai dupa obtinerea expresa in scris a acordului sau, in conditiile in care considera ca aceste legaturi nu aduc nici unui prejudiciu de imagine magazinului sau partenerilor. Cererile pentru utilizarea continutului pot fi trimise la contact@nenaevents.ro
2.5. Produsele puse in vanzare de nenaevents.ro sunt produse de catre colaboratorii nostri, si ideile, imaginea si realizarea constituie proprietatea Nena Events SRL. Nena Events SRL poate avea drepturi asupra produselor, denumirilor sau marcilor, pe care, ca si utilizator, aveti obligatia de a nu le incalca.

2.6. Nenaevents.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari in orice moment in diferite sectiuni ale site-ului. Totodata, Nenaevents.ro isi rezerva dreptul de a bloca, restrictiona sau interzice accesul utilizatorilor sai la anumite sectiuni ale site-ului sau la intregul continut.


3. Conditii acces Nenaevents.ro

 

3.1. Facem tot ce este posibil pentru protejarea datelor personale. Intrucat mediul online nu este 100% sigur, nenaevents.ro nu poate garanta securitatea informatiilor transmise de utilizatori catre noi sau serviciile noastre online. In consecinta, orice informatie transmisa catre noi se va face pe propriul risc al utilizatorului.

4. Comunicarea electronica


4.1. Comunicarea electronica reprezinta orice mesaj pe care il trimiteti catre nenaevents.ro sau orice email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam catre dvs. Prin inregistrarea ca si utilizator pe site-ul nostru v-ati dat acceptul si acordul ca adresa dvs. de e-mail sa fie inclusa in baza noastra de date pentru viitoare informari si newsletter-uri. Conform legislatiei nationale si europene in domeniu, acceptul este echivalent cu semnatura olografa pe orice document din hartie, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite.

5. Despre produsele si serviciile nenaevents.ro


5.1. Produsele oferite in magazinul online Nenaevents.ro sunt create de colaboratorii nostri, individual, pentru fiecare comanda in parte. In consecinta, imaginile aferente fiecarui produs in parte publicate pe site sunt cu titlu de prezentare iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate prin culoare, aspect, accesorii. Nenaevents.ro nu isi asuma raspunderea pentru orice neconcordanta care poate exista intre imaginea de prezentare si produs.
 

6. Disponibilitatea produselor


6.1. Produsele care se regasesc in nenaevents.ro sunt sezoniere, in functie de materia prima disponibila. De aceea, disponibilitatea finala va fi comunicata in urma unei comenzi ferme.
6.2. In conditiile in care un produs comandat nu mai este disponibil, nenaevents.ro va poate informa asupra termenului de livrare sau va poate oferi optiunea de a cumpara un alt produs de aceeasi calitate si aceleasi specificatii la un pret echivalent cu cel solicitat. In ambele variante, decizia finala va apartine, dumneavoastra luand dezizia finala de a accepta un produs similar sau termenul de livrare furnizat de unul din consultantii nenaevents.ro.
6.3. Toate dialogurile dintre consultantii nenaevents.ro, inclusiv confirmari ale comenzilor, informari si alte detalii vor fi transmise prin e-mail la adresa contact@nenaevents.ro.

8. Cum cumpar


Comanda online:
8.1 comanda telefonica: 0732 434 977
8.2 comanda prin email: contact@nenaevents.ro

9. Livrarea produselor


9.1 Livrarea se face personal, momentan doar in Bucuresti, de luni pana duminica intre orele 8:00 – 24:00 si este gratuita.


10. Cum platesc


10.1. Sunt doua modalitati de plata acceptate de nenaevents.ro
10.1.1. Ramburs la primirea coletului la domiciliul clientului. NU exista taxa de ramburs.
10.1.2. Plata efectuata electronic prin transfer bancar.

 


11. Dreptul de returnare al produselor


11.1. Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. Vasele in care au fost livrate au fost folosite si de accea nu pot fi returnate.

13. Garantii si exonerarea de raspundere

13.1. Nenaevents.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Nenaevents.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.
13.2. Nenaevents.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.
13.3. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere nenaevents.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentilor Termeni si Conditii.

14. Forta majora


14.1. Nenaevents.ro, prin parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul sau, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa nenaevents.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la nenaevents.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele nenaevents.ro, erorile de operare, greva etc.


15. Modificarea termenilor si conditiilor


15.1. Nenaevents.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara nici o notificare prealabila. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, nenaevents.ro va va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul utilizatoului al nenaevents.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link sau mesaj care face trimitere la noua forma a prezentului document.


16. Dispozitii finale


16.1. Orice problema cauzata de produsele si serviciile nenaevents.ro si care nu este deja cuprinsa in prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
16.2. In cazul in care nu se ajunge la un consens amiabil, competenta solutionarii litigiului va reveni instantelor judecatoresti.

  • facebooknoback
  • insta2

Livrare gratuita in Bucuresti

contact@nenaevents.ro | 0732 434 977                                                                         

bottom of page