top of page

Cum comanzi

Contacteaza-ne prin email la contact@nenaevents.ro sau prin telefon la 0732 434 977.

Povesteste-ne pe cine vrei sa surprindem, care este ocazia (desi ne bucuram tare mult cand facem pe cineva fericit fara o ocazie anume), bugetul pe care il avem la dispozitie, si lasa-ne pe noi sa cream un aranjament personalizat care sa ii aduca zambetul pe buze.

Te invitam sa te inspiri accesand sectiunea Portofoliu, unde vei gasi o parte din aranjamentele pe care le-am creat pana acum. Creatiile nu pot fi niciodata identice, iar sezonalitatea florilor joaca de asemenea un rol foarte important, dar ne vom stradui sa cream un aranjament sau buchet asemanator cu cel care ti-a atras atentia.

 

Daca ai deja o idee despre cum ai vrea sa arate aranjamentul tau, ai in minte o culoare sau o floare anume, asteptam sa ne povestesti si vom crea impreuna cadoul perfect.

Pentru comenzi speciale si evenimente, haide sa povestim!

 

Cum livram

Si de livrare tot noi ne ocupam :) Livram personal, momentan doar in Bucuresti, iar livrarea este gratuita.

Acceptam comenzi plasate cu cel putin 48 de ore in avans fata de ora de livrare mentionata. Livrarea se poate face de luni pana duminica, intre orele 08:00 – 24:00.

In cazul in care aranjamentul comandat este un cadou, putem livra direct persoanei care trebuie sa il primeasca, iar tie Iti vom trimite o fotografie cu florile livrate.

 

Modalitati de plata

Plata se poate face prin transfer bancar (iti vom trimite toate detaliile dupa confirmarea comenzii) sau ramburs, in momentul primirii florilor.

Cum comanzi
Plata
Cum livram
  • facebooknoback
  • insta2

Livrare gratuita in Bucuresti

contact@nenaevents.ro | 0732 434 977                                                                         

bottom of page